Av Jan Birger Arentz.
Jeg kunne ikke bestemme hvor jeg skulle reise.
Vi må ta toget gjennom Europa alene.Det er så vakkert der, - Danny har hjelpet meg med hesten.Nationaltheatret er et hus med over tohundre ansatte.Kullindustrien mangler penger til å modernisere de naughty ibenholt bedragere cam tumblr gamle, nedslitte gruvene.Lama har smilt til meg og plutselig inviterte meg til seg ved hjelp av et nokså god engelsk språk.En time før vår møte jeg har prøvd å finne ut hvor Lama befinner seg.Jeg har stått opp og gikk for å se hva har hendt.Charlotte vet ikke lenger.Han har nikket og sa at man må bli rolig inne i seg for å høre dette lyd.Sannhet skal i hvert fall ikke endre de følelser jeg føler for deg.Men det var noe man kan ikke se hos vanige mennesker.
Nå har det gått 15 år siden jeg snakket med ham sist.Hvorfor trenger jeg en jobb?Fortsatt er det travelt med ny jobb, nytt hus, lange arbeidsdager, lite søvn og planlegging av bryllup i Norge med 6 timers tidsforskjell mellom Norge og USA.Han snakker om noe jeg er virkelig interissert.Vi har tiet i løpet av noen minutter.Skal de vise disse bilder til sine slektninger etterpå?"Den viktigste oppgaven i kampen for Norges selvstendighet er å redusere kommunistpartiets innflytelse mest mulig slo Gerhardsen fast.Dette er ikke livlige ord.


[L_RANDNUM-10-999]