Etter konas død har han fått et stort, åpent sår i sjelen som han forsøker å tette med sjokolade og frossenpizza, og han nærmer seg nå 140 kilo.
I fjor høst ble den nominert til årets cam nettsteder med kvinner tilfeldig beste krimdebut i Norge under Kongsberg Krimfestival, og nå i vår ble den nominert til «Hebban Thriller Clubprijs» for årets beste krimroman i Nederland.
Kjølners overdrevne bruk av spenstige metaforer og sammenligninger sender meg gang på gang inn i sprutlatter mens jeg leser.
Historien starter med Wistings årlige rituale der han tar fram igjen den gamle Katharina-saken som han aldri klarte å løse.En ny Nesbø-bok (selv om det ikke er med Harry Hole) er en bestselger allerede før den går i trykken.Jeg kan vel også røpe såpass som at hvordan sex på chat jeg etter å hatt mye fokus på språket i de to foregående bøkene, bevisst har skrudd opp tempoet i den kommende fortellingen.På vakreste mamma cam sex veien tikker det inn en tekstmelding om et drap på Ila i Trondheim.I morgen setter jeg meg på flyet fra Spania til Oslo for å lese inn tredje og siste bok i Kaizers-trilogien for Lydbokforlaget.Men hvem bryr seg?
Hans bøker tar sin handling fra etterkrigstidens Norge, og er veldig treffende skildringer av miljø og forhold fra den tidsepoken.
Den drepte kvinnen bærer de prostituertes merke, en kul på foten etter å ha gått for langt i trange stiletter.Jeg skjøv døra forsiktig opp, redd for hva som kunne møte meg.En suksesshistorie med andre ord.I årets utgivelse vil han ikke si så mye om hvilket område han ønsker å sette fokus på, men til gjengjeld får dere lesere av bloggen noe helt spesielt.Men Even røper sitt sanne jeg når flyet blir kapret og pilotene drept.


[L_RANDNUM-10-999]