mamma ekte sex historier

Tre dager etter termin så en liten gutt dagens lys, og Marit og Fred Børre er blitt stolte foreldre.
Selv da vi så det trodde vi ikke helt på det.
Savn: Hanne har ofte kjent på savnet etter å rådføre seg med gratis irsk chat rom sin mor.
Men også denne gangen ble vi velsigna med ett perfekt barn med 10 fingre og 10 tær!Da var jeg 35 år, og vi hadde egentlig slått fra oss hele tanken på barn etter nesten 15 år uten et eneste glimt av håp.Ingenting hjalp, og smertene ble ikke mindre, de ble heller verre.Hverken jeg eller legen forsto hva som foregikk, jeg ble sykemeldt fordi jeg nesten ikke kunne gå og ble satt på høye doser med betennelsesdempende midler.Jeg har, helt ærlig, bevisst ventet med det.Annonse, i samarbeid med, collagen Plus, jeg prøver å huske mamma som den personen hun var - full av omsorg og omtanke.Jentene hadde termin med en dags mellomrom.Ett år etter operasjonen sluttet vi med prevensjon igjen, uten at det innebar noen forventning om familieforøkelse.Da jeg bodde hjemme var det jo jeg som gjorde alt.Senere samme uke forklarte Serena Williams at hun egentlig bare skulle sende bildet til noen utvalgte venner.Bare noen minutter etter fødselen spurte barnepleieren om jeg var klar for en til, og da svarte jeg uforbeholdent JA!
LES OGSÅ: Marit Bjørgen drakk flere liter kaffe som seksåring fra norsk tipping.
Dette kan ikke være sant.
Fant fram tingene, glattet over.Ikke alle får barn på bestilling.Vi var begge innstilt på at dette var vårt barn og at uansett hva som skjulte seg inni magen min ville vi elske det og være takknemlige.Vis mer, graviditeten innebar at Bjørgen måtte stå over årets langrennssesong, men ettersom hun ikke var dårlig hadde hun anledning til å farte rundt sammen med lagvenninnene.Jeg var hele tiden redd for at noe skulle skje.Om noen hadde fortalt meg i oktober eller november i fjor at jeg skulle få et barn, altså ikke bli gravid, men faktisk få et barn, hadde jeg tenkt at vedkommende var verdens største løgner, sa hun.I oktober fortalte Bjørgen, som valgte å holde barnets kjønn hemmelig frem til fødselen, at hun gledet seg til mammarollen.
Jeg har ikke sagt det til så mange mennesker.

[L_RANDNUM-10-999]