Kan barnevernet ta meg med til legen og tvinge meg til å begynne med prevensjon?
Kan barnevernet komme på skolen?
Far lokale gratis chat apps mener hun ikke er muslimsk nok, kjefter og vil kontrollere.Bytte navn og ta etternavnet til fosterfaren min?Hvordan kan jeg få fram dette?Familien min er ekstreme samlere - hva gjør jeg?Har flyttet til Norge men trives ikke.Kan barnevernet bli straffet for dårlige vurderinger?Mindre støtte fra barnevernet ved russebiljobbing?Røyke hasj i Amsterdam - kan det ha betydning for barnet mitt?Jeg kjenner en som driver å snakker om hvor mange hun har hatt sex med og hva henne gjør.Har foreldre rett til å se ting jeg har sagt og skrevet til barnevernet?Så lenge jeg kan huske har mamma å pappa kranglet mye.
Hva skjer vis jeg klager på barnevernet til fylkesmannen?
Barnevernmelding etter at jeg fortalte om problemene hjemme.
Kan barnevernet nekte noen å være kjærester?Kan barnevernet ta barn/unge hjemmefra bare på grunnlag av 1 henvendelse?Savner en gutt som har bodd hos oss i beredskapshjem Trenger jeg tillatelse fra biologiske foreldre for å få kort.Hva som skjer videre?Kommet i konflikt med fosterforeldrene mine.Jeg er 17 år, kan barnevernet hjelpe meg med vold hjemme?Bekymringssamtale etter fylte.Hva er en tilsynsfører?
[L_RANDNUM-10-999]